loading

Arquitectura és situar a l'espai les necessitats de les persones

En línia amb algunes premisses del moviment slow, l’espai Albana neix de la voluntat de fer arquitectura optimitzant els avantatges de la tecnologia i el plaer de la reflexió.

Tecnologia: perquè gràcies a aquesta cada dia poden salvar-se mil·lers de vides, l’home ha anat a la Lluna, s’ha democratitzat l’accés al coneixement, viurem més anys i més còmodament, aviat podria aconseguir-se l’energia de fusió i noves sorpreses que el futur tecnològic ens depara...

Reflexió: perquè tot i la capacitat omnipotent d’acumular el coneixement adquirit, la humanitat com a tal no madura i segueixen produint-se injustícies, massacres, tragèdies... Per això Albana vol mantenir l’esperit crític en les accions del dia a dia, traient partit de les experiències prèvies (de la història) i patrimoni existent per confirmar la seva pervivència, impulsar-ne la renovació i, si s’escau, substituir-lo.

Albana està formada per professionals del món de l’arquitectura que compten amb 10 anys d’experiència en projectes de petit format i col·laboradors sèniors generosos amb el seu know-how.

Albana treballa en projectes que promoguin una filosofia del gust combinant plaer estètic, economia de recursos, qualitat de vida “més amb menys”, proximitat, sensibilitat a les pre-existències valuoses... El nostre objectiu és enriquir el patrimoni construït del medi urbà i potenciar la convivència amb la natura gairebé-ja-tota-domesticada del món rural.

Tot en la mesura que els nostres clients ens deixin, és clar.

     arquitectura@albana.cat